Sound event fyn

Sound Event Fyn

Bellami og Lune Carlsen

”Kim Larsens band Bellami gendannet”

Bellami tilsat Jan ’Lune’ Carlsen

Kim Larsens band Bellami har i nyere tid fået tilsat en ny musiker, nemlig Jan ‘Lune’ Carlsen. Jan ‘Lune’ Carlsen er en velkendt guitarist og sangskriver i dansk musik, og hans tilføjelse til bandet har ført til en ny og spændende lyd i Bellamis musik.

Jan ‘Lune’ Carlsen har spillet med mange af de største navne i dansk musik, herunder Thomas Helmig, Anne Linnet og Sanne Salomonsen, og hans erfaring og talent har gjort ham til en værdifuld tilføjelse til Bellami.

Sammen med Kim Larsens karakteristiske stemme og bandets unikke lyd har Jan ‘Lune’ Carlsen medvirket til at skabe nye og spændende versioner af nogle af de mest elskede Kim Larsen-sange, og deres koncerter er fyldt med energi og liv.

Hvis du vil opleve den nye lyd og energi i Kim Larsens band Bellami, så skal du helt sikkert overveje at tage til en af deres koncerter. Med en blanding af gamle og nye sange, og Jan ‘Lune’ Carlsens tilføjelse til bandet, er en koncert med Bellami en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

Så køb din billet i dag og oplev  en aften fyldt med fantastisk musik og fællesskab. Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig aften med en af Danmarks største musikalske legender og deres nye tilføjelse, Jan ‘Lune’ Carlsen.

Afspil video

Opvarmning Fragment Of Youth

Fragment of Youth er en ny alternativ/indie rock gruppe, med hjemstavn i Odense.

Lydbilledet bevæger sig i en balance mellem inderlige søgende toner og upoleret kulminerende rock.

Lyrisk griber Fragment of Youth fat i håndteringen af sorg og angst, samt elementære samfundsmæssige problemstillinger.

Bellami-drengene gendanner Kim Larsens Bellami.

Bellami køres videre med Hans Fagt, på trommer og kor. Hans kom med på “Forklædt som voksen”-turnéen i 1986. Han slog takten an i mange år frem og er kendt for sin kompromisløse og perfektionistiske stil.

Multiinstrumentalisten Mikkel “Ørva” Håkonsson spiller keyboard og synger kor. Han kom med i Bellami 1990 som 22-årig og blev hængende i 5 år. Ålborggenseren John Olsen er bandets guitarist.

En slidstærk blæksprutte der har spillet med alle fra Ib Grønbech til Birthe Kjær. John er et rendyrket musikalsk powerhouse. Jon Pold spiller bas. Jon er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede bas og skrev musik med Kim Larsen. Jon kan alt på en bas – deriblandt ligne og lyde som sin far.

Valget af Jan “Lune” Carlsen som forsanger var oplagt, for ingen andre har klangen og detaljen som ham. Det har han bevist mange gange gennem årene, som den absolut mest eftertragtede Kim Larsen-fortolker.

Kom med på tidsrejse til 1980’erne

Med afsæt i et af Bellamis bedste albums ’Forklædt som voksen’, spiller bandet som premiere-tema hele pladen, plus alle de øvrige uundgåelige Kim Larsen-evergreens.

Netop ’Forklædt som voksen’ er det næstbedst sælgende album i Danmark med 540.000 eksemplarer – kun overgået af Kim Larsens soloalbum ’Midt om natten’.

Det gendannede Bellami vil tage publikum med tilbage til 80’erne og for en stund lade demvære forklædte som voksne.

Afspil video
Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

”After party ”

John Mogensen livekoncert – god musik, røverhistorier og hygge

 

Brian Arnold og Slænget er et dansk orkester, der er kendt for deres fantastiske musikalske præstationer og evne til at skabe en god fest og fællessang. Orkestret har optrådt med mange forskellige kunstnere og musikere, og deres imponerende musik-CV inkluderer også deres John Mogensen Tribute koncerter.

Med deres John Mogensen Tribute hylder Brian Arnold og Slænget en af Danmarks mest elskede og ikoniske sangere og sangskrivere. Deres koncerter er fyldt med hits som “Så længe jeg lever” og “Krudt og klunker”, og publikum kan synge med på de kendte melodier og tekster.

Orkestret formår at bevare John Mogensens unikke lyd og stil samtidig med, at de tilsætter deres eget musikalske touch og energi til sangene. Deres John Mogensen Tribute koncerter er en oplevelse, der vil tage dig tilbage til en tid med danske klassikere og folkelige fællessange.

Hvis du vil opleve en aften med god musik, fest og fællesskab, så er Brian Arnold og Slængets John Mogensen Tribute det perfekte valg. Køb din billet i dag, og få en aften fyldt med fantastisk musik og minder. Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig aften med et af Danmarks bedste orkestre og deres hyldest til John Mogensen.

Afspil video om John Mogensen sammen med bandet blue boys

Når du skal til koncert i Allesøhallen

  • Din billet kan fremvises i udskrevet form – eller på din smartphone (husk at skrue op for lyset på din enhed)
  • Nemt at parkere – Allesøhallen har et stort område til parkeringsplads – naturligvis helt gratis
  • Der vil være et afmærket og bevogtet område for handicap-parkering tæt på indgangen
  • Kørestolsbrugere bedes sende os en besked, hvorefter vi kontakter dem. Der vil på være et podie til kørestolsbrugere – dog med begrænsede pladser. Der vil også være handicap toiletter på området.
Information

Læs om vores cookie og privatlivspolitik

 

© 2020 Sound event fyn