Sound event fyn

Sound Event Fyn

Die Herren

”Die Herren - et dansk U2-kopiband ”

Die Herren spiller udelukkende U2's sange

Die Herren er et dansk U2-kopiband dannet den 1. marts 1991 i København. Die Herren har siden midthalvfemserne spillet omkring 80-90 koncerter om året, hvoraf størstedelen har været i Danmark. Die Herren spiller udelukkende U2’s sange og stilen er kendetegnende ved medrivende sceneoptrædener og et visuelt og grafisk udtryk

Opvarmning Fragment Of Youth

Fragment of Youth er en ny alternativ/indie rock gruppe, med hjemstavn i Odense.

Lydbilledet bevæger sig i en balance mellem inderlige søgende toner og upoleret kulminerende rock.

Lyrisk griber Fragment of Youth fat i håndteringen af sorg og angst, samt elementære samfundsmæssige problemstillinger.

Die Herren - akustisk og unplugged U2

Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU! En koncert skal aldrig bare overstås, være ligegyldig eller uengageret. En koncert er én sang – et langt musikalsk forløb. Alt på scenen skal være musik! En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på – skal være musik.”

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.

U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live. De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel. Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem. U2 de Force bliver de største sange: One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

“U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret. Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe. Det er vores garanti.” – Die Herren

Afspil video
Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

”After party ”

John Mogensen livekoncert – god musik, røverhistorier og hygge

Brian Arnold og slænget er garanter for en god fest og fællessang. Det er et orkester, hvis musik-CV tæller mange forskellige koncerter. John Mogensen Tribute har spillet livekoncerter fra Grønland til Malaga. Bogstaveligt talt.

Derudover har de gennem mange år turneret Danmark tyndt med stor succes. Med andre ord: udsolgte koncerter er dem ikke uvant.

Derfor bør du opleve John Mogensen Tribute live

Er du til fest, farver, dans og fællessang er John Mogensen Tribute lige noget for dig. Sammen med ”To mennesker på en strand”, ”Der er noget galt i Danmark”, ”Nina, kære Nina” og mange flere af de gamle, fantastiske ørehængere, er du sikret en festlig aften.

Læs mere om Brian Arnold og det særdeles kompetente orkester

Afspil video om John Mogensen sammen med bandet blue boys

Når du skal til koncert i FKS/Dyrup hallen

  • Din billet kan fremvises i udskrevet form – eller på din smartphone (husk at skrue op for lyset på din enhed)
  • Nemt at parkere – Dyrup hallen har et stort område til parkeringsplads – naturligvis helt gratis
  • Der vil være et afmærket og bevogtet område for handicap-parkering tæt på indgangen
  • Kørestolsbrugere bedes sende os en besked, hvorefter vi kontakter dem. Der vil på være et podie til kørestolsbrugere – dog med begrænsede pladser. Der vil også være handicap toiletter på området.
Information

Læs om vores cookie og privatlivspolitik

 

© 2020 Sound event fyn