Sound event fyn

Sound Event Fyn

Efterårs koncerter 2022

“Vi' de eneste Shu-bi der dur!”

Shubberne og Rabalderband i Allesø

Rabalder – Gasolin’ & Kim Larsen Kopi Band
Husker du Rabalderstræde, hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin’, det gør vi. Og vi elsker det så meget, at vi er klar til at give den fuld, Gas og det gør vi med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det noget, at det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit, så kom og oplev bandet Rabalderband.

Vaskeægte Shu-bi-dua! Spillet af 2 gamle originaler

Shubberne spiller deres største og mest elskede hits med samme sound, som på pladerne. Det høje humør og den “raffinerede aflevering” er præcis det samme, som i de gode gamle dage. 

Foruden de to ”gamle” Shubber består bandet af de tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua fans, Karsten Lagermann(vok), John Sørensen (bas)og Rasmus Grosell (trommer)

 

Play Video
Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

Rabalder - Gasolin' & Kim Larsen Kopi Band

Kom og oplev bandet Rabalder ude på den danske rocklandevej og oplev nostalgien, når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers.
Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin’. Så om det er en Torsdag aften med “Flyvere i natten”. Om du hedder “Rita” eller “Joanna” Så gi’r vi den fuld gas til “Midt om natten” og der danses “Den allersidste dans”

Tæt På Næsten Rigtigt

Vi spiller blandet kopimusik, der får folk på dansegulvet. Vi har et bredt repertoire på omkring 100 numre, således vi kan sammensætte det helt rigtige til enhver fest.
 
Vi spiller både danske og udenlandske hits af såvel ældre dato og nyere numre

 

Support band

Som opvarmningsband kan vi præsentere Chapsticks! En fynsk pop-duo med et bredt repertoire, der spænder over de gamle klassikere til 90’er-hits’ne og nutidens danske og internationale radiohits.

 

Når du skal til koncert i Allesøhallen

  • Din billet kan fremvises i udskrevet form – eller på din smartphone (husk at skrue op for lyset på din enhed)
  • Nemt at parkere – Allesøhallen har et stort område til parkeringsplads – naturligvis helt gratis
  • Der vil være et afmærket og bevogtet område for handicap-parkering tæt på indgangen
  • Kørestolsbrugere bedes sende os en besked, hvorefter vi kontakter dem. Der vil på være et podie til kørestolsbrugere – dog med begrænsede pladser. Der vil også være handicap toiletter på området.
allesoehallen-sound-event-fyn
Information
© 2020 Sound event fyn                Design: Midtfynwebdesign