Sound event fyn

Sound Event Fyn

Killer Queen

The Show Must Go On...

Killer Queen – UK’s største Queen Tribute band præsenteres af Sound event fyn i Allesøhallen – Odense

Nu har du chancen for at opleve – det nærmeste du kan komme på – en rigtig

Queen koncert!

Vi er mange der ville ønske at vi kunne rejse tilbage i tiden, for at opleve Freddie Mercury og en af Queens formidable koncerter – en rockkoncert helt i sin egne klasse.

Med Patrick Myers i rollen som Freddie og et band med en brændende passion for Queens originale rock musik, får du nu mulighed for at opleve en Queen koncert, som den var – dengang. En Tribute til Queen og i den grad en Tribute til Freddie Mercury.

Autentiske instrumenter, samme scenografi og lys – en Queen koncert som den oprindeligt var.

Queen er et af verdens største Rock Bands – nogensinde!

Patric Myers som Freddie Mercury

Se klip fra shows og hør Patrick Myers egne ord om hvordan Killer Queen opstod ved et tilfælde i 1993. Killer Queen har mere end 25 år på  bagen og har turneret i både Europa og USA. Desuden er de blevet udnævnt til Worldwide Tribute Band of the Year og 2019 Concert of the Year.

Play Video
Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

Killer Queen giver dig oplevelsen af Queen, som "i de gode gamle dage"

Queen blev dannet tilbage i 1970 i London og bestod af medlemmerne Freddie Mercury, Brian Harold May, Roger Taylor og John Deacon. Debutalbummet “Queen” udkom i 1973 og bandet blev hurtigt kendt og berømt for deres helt specielle måde at lave rockmusik og i særdeleshed Freddie Mercury’s energiske og medrivende sceneoptræden. 

Selvom Freddies død i 1991 gjorde en ende på det oprindelige Queen – lever musikken i den grad videre – hvem kan ikke synge med på “We Will Rock You” eller “We Are The Champions”? Og hits som “Bohemian Rhapsody”, “Bicycle Race”, “Radio Ga Ga” og “Sombody to love” vækker også genklang hos de fleste med hang til rockmusik. 

Killer Queens Tribute-forestilling

Bandet Queen genopstod senest i 2011 med Adam Lambert som vokalist, men  hvis du virkelig ønsker at tage et spring tilbage i tiden og opleve en Queen koncert, som den var “i de gode gamle dage”, så er Killer Queens Tribute-forstilling det helt rigtige valg. For det er nemlig lige præcis det der var Patrick Myers ønske –  at give den næste generation en oplevelse af Queens legendariske koncerter.

Mere en 25 års erfaring som Tribute Band

I sommeren 1993 havde Patrick Myers og hans band et ønske om at give deres medsturende en oplevelse af en Queen koncert. En generation som var gået glip af de virkelige Queen koncerter fik nu chanchen, og hvad Patrick og hans band troede bare var en sommeroptræden – udviklede sig til en karriere, som skulle vare mere end 25 år – Killer Queen var skabt. En Tribute til Queen og en Tribute til Freddie Mercury.

Support band for Killer Queen

Som opvarmningsband kan vi præsentere Chapsticks! En fynsk pop-duo med et bredt repertoire, der spænder over de gamle klassikere til 90’er-hitsene og nutidens danske og internationale radiohits.

Derudover giver vi dig også et talent fra Odense – NIKO

Når du skal til koncert i Allesøhallen

  • Din billet kan fremvises i udskrevet form – eller på din smartphone (husk at skrue op for lyset på din enhed)
  • Nemt at parkere – Allesøhallen har et stort område til parkeringsplads – naturligvis helt gratis
  • Der vil være et afmærket og bevogtet område for handicap-parkering tæt på indgangen
  • Kørestolsbrugere bedes sende os en besked, hvorefter vi kontakter dem. Der vil på være et podie til kørestolsbrugere – dog med begrænsede pladser. Der vil også være handicap toiletter på området.
allesoehallen-sound-event-fyn
Information
© 2020 Sound event fyn                Design: Midtfynwebdesign