Sound event fyn

Sound Event Fyn

Shu-bi-dua 50 års Shu-bi-læum Tour

“Vi' de eneste Shu-bi der dur!”

Vaskeægte Shu-bi-dua! De gamle kan endnu!!....

Vaskeægte Shu-bi-dua! De gamle kan endnu!!….​

Shu-bi-dua er en af Danmarks mest kendte grupper, og de fleste kan synge med på ”Står på en alpetop”, ”Vuffeli-vov” og ”Hvalborg”. Gruppen eksisterede fra 1973-2011, udgav flere succesrige plader og spillede et hav af koncerter på tværs af det ganske land. Der er med andre ord tale om et musikalsk CV og eftermæle, de fleste musikere kun kan drømme om.

 

I 2015 mødtes to mænd med det originale Shu-bi-dua-DNA og aftalte, at arven skulle føres videre. Willy Pedersen og Claus Asmussen kaldte til samling i et øvelokale i Ordrup og blev enige om, at den danske musikscene manglede et band, der var i stand til gøre, hvad Shu-bi-dua tidligere havde gjort. Dette blev startskuddet på Shubberne, som til at starte med spillede under navnet Shu-bi or Not Shu-bi.

 

“Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

50-års Shu-bi-læum - til dig, der savner de gyldne Shu-bi-år

I 2023 har Shu-bi-duas første album 50-års jubilæum. Det betyder, at ”Fed rock”, ”Står på en alpetop”, ”Lulu rocken går”, ”Karbad baby” og ”Generatorbouillon” skal fejres med manér.
Med mere 100 jobs på bagen er Shubberne allerede spillet godt sammen, og de anses for at være garanter for en god fest. De har forkælet alt fra Cirkusbygningen til lokale musikforeninger og større festivaler med både ”Stærk tobak” og ”McArine”, og de glæder sig til at gøre det samme i Allesøhallen, når 50 år med både Shu, bi og dua skal fejres!
Vi glæder os til en aften spækket med både god lyd og humor, når det nærmeste, du kommer Shu-bi-dua, spiller op til fest og dans – vi ses til Shubberne i Allesøhallen.

Oplev Shubberne live i Allesøhallen

Vi er stolte og glade over at kunne præsentere et musikalsk indslag af denne kaliber, og vi er sikre på, at Shubberne er i stand til at spille taget af Allesøhallen i bedste Shu-bi-stil.
Shubberne består af den velkendte lyd, humor og frække attitude, der også tidligere definerede Shu-bi-dua. Med Rasmus Grosell på trommer, Claus Asmussen på guitar, Karsten Lagermann på vokal, John Sørensen på bas og Willy Pedersen på keyboard, er du sikret en aften af festlig karakter.
Udover de velkendte toner og sange, vil koncerten indeholde et festfyrværkeri af humor, sjove anekdoter og gakkede shownumre.

Afspil video om Shubberne til sound event Fyn
Kan du ikke se videoen? accepter marketing-cookies

”opvarmning ”

Kristian og De Gule Enker

VELKOMMEN TIL KIM LARSEN/GASOLIN’-KAVALKADE!

Vi præsenterer ingen ringere end ”Danmarks måske mest autentiske Kim Larsen & Gasolin’ hyldest orkester”. 
Vi glæder os til skråle med på alle de gode gamle klassikere som har fulgt os igennem hele livet

・Måske Danmarks mest autentiske Kim Larsen & Gasolin’ hyldest orkester

・Orkesteret levere En kavalkade af Larsen & Gasolin’ sange med Kristians helt naturlige og autentiske Kim Larsen stemme.

・Bandet sætter en ære i at krydre original album udgaver med det bedste fra Gasolin’ & Larsens egne Live versioner. Tilsat et twist af Larsens mange anekdoter er der basis for en musikalsk og stemningsfyldt oplevelse ud over det sædvanlige.

・Udover de let genkendelige sange fra Kim Larsens poetiske håndflade, skriver bandet sine egne sange i samme smukke og poetiske træk, så man næsten skulle tro de kom fra mesteren selv.

”After party ”

Afspil video

John Mogensen Tribute – en hyldest til den folkekære sanger

Forsanger, Brian Arnold, og det særdeles kompetente orkester har siden 2014 optrådt under navnet Danmarks John. De foretog dog navneskift i 2021, da de besluttede sig for at omdøbe bandet. Navnevalget faldt på John Mogensen Tribute, da det trods alt afspejlede orkestrets formål mere præcist. Meningen med bandet er nemlig ikke at plagiere, men at hylde.


Som Brian Arnold selv udtaler, ”Det er ikke min rolle at være en kopi af John Mogensen. Det er musikken, vi hylder, og vi ønsker blot, sammen med publikum, at skabe en festlige stemning med en ordentlig gang fut i fejemøjet.”
Denne indstilling er kendetegnet ved John Mogensen Tribute; en respektfuld fest og hyldest for John Mogensen, hvor både musik og gode historier er i højsædet.

Oplev John Mogensen live med et af Danmarks bedste kopibands

John Mogensen Tribute er et kopiband udover det sædvanlige. Her får du nemlig et kopiband, der ikke kun lyder som den legendariske sanger, men også ligner ham. Tager du til livekoncert med John Mogensen Tribute får du derfor en visuel såvel som auditiv oplevelse.
Til en livekoncert med John Mogensen Tribute kan du både forvente de gode gamle hits fra John Mogensen og stribevis af livagtige og finurlige anekdoter om hovedpersonens glade, hektiske og til tider dramatiske liv.

John Mogensen livekoncert – god musik, røverhistorier og hygge


Brian Arnold og slænget er garanter for en god fest og fællessang. Det er et orkester, hvis musik-CV tæller mange forskellige koncerter. John Mogensen Tribute har spillet livekoncerter fra Grønland til Malaga. Bogstaveligt talt. Derudover har de gennem mange år turneret Danmark tyndt med stor succes. Med andre ord: udsolgte koncerter er dem ikke uvant.

Noget af det tætteste du kommer på John Mogensen
Brian Arnold er en inkarneret John Mogensen-fan og prøver altid sit bedste på at lade hans fascination smitte af på publikum. I et kælderrum, hvor væggene var beklædt med alt fra plakater til interviews, har Brian Arnold udviklet sig til at være en sand John Mogensen-ekspert.
Arnold siger selv, at det jo er helheden af fortællingen, der gør det sjovt. Det er ikke bare det at huske teksterne til alle hans sange, men også historierne om sangenes tilblivelse.
Har du aldrig haft chancen for at opleve den ægte John Mogensen live, er det altså ikke helt uopnåeligt endnu. John Mogensen Tribute er i hvert fald et af de kopibands, der kommer tættest på at gengive den folkekære sanger.

Når du skal til koncert i Allesøhallen

  • Din billet kan fremvises i udskrevet form – eller på din smartphone (husk at skrue op for lyset på din enhed)
  • Nemt at parkere – Allesøhallen har et stort område til parkeringsplads – naturligvis helt gratis
  • Der vil være et afmærket og bevogtet område for handicap-parkering tæt på indgangen
  • Kørestolsbrugere bedes sende os en besked, hvorefter vi kontakter dem. Der vil på være et podie til kørestolsbrugere – dog med begrænsede pladser. Der vil også være handicap toiletter på området.
allesoehallen-sound-event-fyn
Information

Læs om vores cookie og privatlivspolitik

 

© 2020 Sound event fyn